×

Villa Sunny Jadreski Pula

  • Za točne cijene odaberi datum putovanja!
  • Bez usluga
Najbolja cijena u sljedećih 90 dana.

Naša najpovoljnija ponuda

  • Najpopularnije
Najpovoljnica cijena u sljedećih 90 dana:
226.57 kn /osoba/noć, bez usluga
Izaberi datum
Jamstvo najbolje cijene
  • Besplatno parkiranje
  • Siguran odgovor u roku 1 radnog dana
  • Besplatno WIFI
  • Baby Friendly smještaj ( Bez plaćanja do 3 godina)
  • Radno vrijeme: 17. ožujka - 17. studenoga
  • Wellness usluge
  • Klima uređaj u sobi
  • Besplatan wifi, rani dolazak od 14:00 sati bez nadoknade, welcome drink (alkoholno piće), welcome drink (sok, mineralna voda,...), voćna zdijela na poklon, besplatna drva (za kuhanje, pečenje na otvorenom)
  • Pas može boraviti (8 € / noć)
  • 3 soba, 5 kapacitet
  • Jezici kojima se služimo: Hrvatski, talijanski, engleski, njemački

Opis smještaja

Villa "Sunny Jadreski"
Lijepa tradicionalna istarska kuća u cijelosti obnovljena i renovirana 2010 godine. Smještena je u središtu malog i mirnog mjesta oko 4 km od mora i 6 km od povijesnog grada Pule. Privatna 390m2 ograđena imovina s malim vrtom, ležaljkama za sunčanje, vanjskim solarnim tušem, ljuljačkama za djecu, roštiljem, i natkrivenom terasom od 35m2 s vrtnom garniturom. Privatan parking (za dva automobila). Svakodnevno svježi sir, mlijeko i jaja dostupni su na zahtjev od lokalnih poljoprivrednika u susjedstvu uz nadoplatu. Lokalna autobusna linija 200m (do centra grada 15 minuta, a do gradske plaže 20 minuta vožnje).
3-sobna kamena kuća od 104m2 na 2 etaže novouređena sa sačuvanim elementima tradicionalne kuće. Gornji kat ima dvije spavaće sobe. Jedna soba s 1 queen size krevetom, hidromasažni tuš/WC, SAT flat TV i ventilator. Jedna soba s 1 krevetom za 1 osobu i 1 queen size krevetom, hidromasažni tuš/WC, flat TV i ventilator. Donji kat je otvoreni prostor kuhinja/trpezarija/dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, klimom, otvorenim kaminom i pogledom na terasu i zeleni vrt.

PAYMENT CAN BE DIVIDED INTO 2 PARTS: 30% AFTER THE RESERVATION, AND THE REST OF 70% IN 30 DAYS BEFORE YOUR ARRIVAL.
FOR ANY PAYMENT YOU MUST RECEIVE THE INVOICE IMMEDIATELY AFTER THE PAYMENT AND THE TRAVEL DOCUMENT BEFORE YOUR ARRIVAL.

Prikaži opis smještaja Prikaži manje
Jadreski ulica 59B, 52100 Jadreški (Hrvatska)
  • Rezervacija stiže neposredno smještaju!
  • Rezerviraj smještaj i Villa Sunny Jadreski Pula će ti neposredno odgovoriti sigurno u roku 1 radnog dana.

Rezervacija, cijene soba

Požurite, skori Stop booking!

  • Bez usluga
Kuća za odmor Kuća za odmor
max. 6 osoba
  • Sa kaminom
  • Vlastito dvorište
  • 2 spavaća soba
    1 dnevni boravak
  • Klima uređaj u sobi
  • WIFI
  • Balkon/Terasa
detalji

U smještaju je moguće smjestiti ukupno 6 osoba.

prostorije koje se nalaze na U prizemlju katu:

  • Dnevni boravak (za 1 persons)
    • Fotelja na razvlačenje
    • kauč
  • Američka kuhinja vlastito (dobro opremljena kuhinja)
  • Terasa
    • otvoreno
    • natkriven

prostorije koje se nalaze na Na katu katu:

  • 1. Soba (za 2 persons)
    • Bračni krevet
    • garderobni ormar, TV
  • 2. Soba (za 3 persons)
    • krevet za jednu osobu, Bračni krevet
    • garderobni ormar, TV
  • 2 x Vlastito kupaonica (tuš kada)
  • 2 x WC (u sklopu kupaonice)
Provjeriti ću slobodne dane i cijene
Parkiranje, putovanje
  • Vlastito besplatno parkiralište (2 kom zaključano)
    Besplatno parkiralište u blizini (1 kom udaljenost 15 m)

Internet
  • Besplatan Wifi u zajedničkim prostorijama, Besplatan Internet u zajedničkim prostorijama

Wellness, opuštanje
  • Terasa za sunačnje
  • Masaža leđa
  • Tuš za vrat
  • Masažni tuš
Značajke mjesta
  • Vrt, Sef, Sjenica, Vlastito spremište za bicikle, Krovni vrt, Mogućnost peglanja

Prehrana
  • Mogućnost roštiljanja (drveni ugljen uz nadoplatu), Mogućnost kuhanja u kotliću (drva uz nadoplatu), Birajte pečnje-kuhanje (drva uz nadoplatu), Otvoreni kamin (drva uz nadoplatu)

Usluge primjerene djeci
  • Igralište, Otvoreni bazen za brčkanje, Dječji krevet

    Do 3 godina smještaj je besplatan!

  • 150 m Stanica mjesnog autobusa
  • 6 km Centar grada
Prijava
14:00 - 20:00
U slučaju da stižete kasnije od nevedenog vremena, molimo Vas, javite!
Odjava
do 10:00
Jezici kojima se služimo
Hrvatski, talijanski, engleski, njemački
Prihvaćeni načini plaćanja
Transakcija
Boravišna pristojba
Cijena uključuje, iznos od 13 % od ukupnog iznosa rezervacije za dob od 3 godina
Kaucija/depozit/polog
Prilikom dolaska od gosta se traži polaganje kaucije/pologa u visini od 300 € (~2 228.54 kn) , koja se u cijelosti vraća pri odlasku, ako je utvrđeno da nije nastala nikakva šteta tijekom boravka!